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쑥인절미 바스크치즈케이크 만들기 ‍

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작성자 지우jiwoo 작성일21-08-08 00:00 조회2회 댓글0건

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-쑥인절미 바스크치즈케이크-

계란,크림치즈는 만들기 1-2시간 전에 실온에 꺼내어 둔 후 사용해주세요

(높은 1호 원형 기준)
크림치즈 400g
설탕 90g
계란 3개
생크림 220g
콩가루 25g
쑥가루 20g

240도 예열
220도 15분 구운 후 온도 낮추고 210도 13-15분

-만드는 방법-
만들기 전 오븐을 미리 예열해 주세요!
1. 실온에 둔 크림치즈를 부드럽게 풀어주세요.
2. 설탕을 넣고 섞어주세요.
3. (실온)계란을 하나씩 넣어 섞어주세요.
4. 생크림을 넣고 섞어주세요.
5. 반죽을 두개로 나눈 후 쑥가루,콩가루를 각각 넣어 섞어주세요.
6. 체 에 한번 거르고 나서 틀에 팬닝해주세요.
그리고 기포 정리 후 오븐에 넣어줍니다.
7. 다 구워지면 오븐에서 꺼내서 완전히 식힌 후 냉장숙성
반나절~하루 정도 해주세요.

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- Mugwort injeolmi Basque Cheesecake -

Place eggs and cream cheese at room temperature 1-2 hours before making.

(Based on high circular number 1)
400g cream cheese
90g of sugar
3 eggs
220g whipped cream
25g of bean flour
20g of mugwort powder

240'Preheating
220' 15 minutes 210' 13-15 minutes.

-How to Create -
Preheat the oven before making it!
1. Gently beat the cream cheese at room temperature.
2. Add sugar and mix.
3. Add (room temperature) eggs one at a time and mix.
4. Add whipped cream and mix.
5. Divide the dough into two and mix in mugwort and bean powder respectively.
6. Panning in a mold, arrange the bubbles, and put them in the oven.
7. When it's done, take it out of the oven and cool it completely and cook it for half a day.




Music provided by 브금대통령
Track : 에어컨 아래에서 - https://youtu.be/f8nd8Fq90lU

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